Pakkeløsninger for studio-opptak | Amesto Studios.

Vi tilbyr

Pakkeløsninger for studio-opptak.

Vi har laget pakkeløsninger for studio-opptak for å gjøre det enkelt for deg som vet hva du trenger.

 

Vi tilbyr

Pakkeløsninger for studio-opptak.

Vi har laget pakkeløsninger for studio-opptak for å gjøre det enkelt for deg som vet hva du trenger.

 

Tjenester

Digitale møteplasser.

Vi hjelper deg med å arrangere gode digitale møteplasser fra vårt studio i hjertet av Oslo sentrum. Du kan overlate innhold, dramaturgi, teknikk, deltakerengasjement og selve gjennomføringen til oss, eller du kan kun booke tid i studio og gjøre resten selv.

Vi har laget pakkeløsninger for studio-opptak for å gjøre det enkelt for deg som vet hva du trenger. Du kan også bestille tilleggstjenester som hjelp til markedskampanjer og booke inn Eirik Norman Hansen som host i studio. 

Livesending og livestreaming

Trenger du hjelp for å streame ditt arrangement, foredrag, møte eller annet. Velkommen til vårt helt nye plug & play studio. Fra kr 8 500
Les mer og bestill

Digitalt Kickoff

Trenger du hjelp til å lage et digitalt arrangement for dine ansatte i januar eller februar? Vi kan hjelpe deg! Sjekk ut vår digitale kick off-pakke. Fra kr 20 000.
Les mer og bestill
 

Ekspress webinar-pakke

Skal du lage et webinar for å tiltrekke kunder? Vi stiller med studio, rådgivning og opptak eller streaming via din plattform. Fra kr 15 000.
Les mer og bestill

Programleder og host

Trenger du litt drahjelp i studio fra en erfaren programleder eller host? Teknologioptimisten Eirik Norman Hansen hjelper deg med å styre showet og skape en god dynamikk og flyt. Han elsker å prate og er kjent for å inspirere og engasjere sitt publikum. 

Book programleder

Spill inn podcast

Kom til Amesto Studios å spill inn Podcast. Vi kan hjelpe med alt fra ren teknisk produksjon til å ta totalansvaret for konsept, innhold og publisering. Vi har flinke reklamefolk og podcast verten Eirik Norman Hansen med på laget.

Book Studio.

Vi har rigget et eget profesjonelt video-, webinar- og lydstudio midt i hjerte av Oslo sentrum.  Amesto Studios følger FHI sine retningslinjer og har et lite, men profesjonelt team av teknikere og rådgivere på plass. Les vår personvernerklæring her.

Jeg er interessert i: